• Echte Barnsteen
  • Zilver 925
  • Veilig betalen
  • verzending NL-gratis
  • Deutschland 4 euro

Barnsteen - helpt bij het behalen van succes

Amber - helpt bij het behalen van succes

Baltische Barnsteen beschermt tegen charmes en vloeken, maar ook tegen slechte mensen.

Het neutraliseert ook negatieve straling van televisietoestellen en computermonitors.

Het verwijdert geopatische straling uit waterlopen en het sproeien van amberkleurig water in de lucht heeft een harmoniserend en rustgevend effect op het lichaam en de psyche. Onder het bed gehouden voorkomt slapeloosheid en nachtmerries!

Amber wordt ook gebruikt in liefdesmagie, maar je moet het persoonlijk vinden, bij voorkeur op vrijdag bij zonsopgang.

Amberwierook weert slangen en al het ongedierte af, evenals boze geesten! Zowel dieren als mensen die verbolgen zijn met verbrande barnsteen, krijgen na grotere inspanning snel hun vorm terug. Zelfs in de vorm van een armband helpt barnsteen om nerveuze zenuwen onder controle te houden en te kalmeren. Barnsteen wrijven veroorzaakt het fenomeen van negatieve ionisatie dat zeer gunstig is voor de gezondheid. Dankzij zijn elektrische en magnetische eigenschappen heeft het een groot genezend effect. Het behandelt alle keelpijn, amandelontsteking, opvliegers en beroertes, en beschermt tegen beroerte. Geneest oog- en ooraandoeningen, reuma, malaria en bloedneuzen.

Het is voldoende om een ​​amberkleurig koord om de nek te dragen of om een ​​kamer te maken met amberkleurig poeder.

Interne bloeding wordt gestopt door amberstof dat wordt gedronken met koud bronwater als drager van Anupanam.

Op dezelfde manier worden alle wonden en breuken snel behandeld. Het bekendste effect van barnsteen is het verlichten van kiespijn.

Draag amberkleurige kralen om je nek en houd een kauwsteen in je mond.

Amber herstelt de juiste polariteit van zieke cellen en verbetert zo de energietoestand van het lichaam en helpt bij het elimineren van verschillende ziekten en aandoeningen. Patiënten met een schildklier of bovenste luchtwegen moeten amberkleurige kralen dragen en degenen met rugpijn moeten met een amberkleurig koord om de taille worden gewikkeld. Deze behandeling zal eventuele pijn wegnemen.

Vergeet niet om het hele sieraad één keer per dag onder stromend water te wassen (bij voorkeur in een lente) om eventuele opgehoopte schadelijke energielasten af ​​te spoelen.

 

Amber brengt de energie van Mercurius over en geeft helderheid van denken, zuiverheid van gevoelens, het vermogen om kalmte en verdraagzaamheid te bewaren in alle omstandigheden van het leven. Amber is een symbool van optimisme (geneest pessimisme) en een nieuwe golf van leven die altijd herboren wordt.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.